How do Tutorial Perfect Pois casses a la basquaiseTechnique
cooking Best price for Pois casses a la basquaise complaint ingredient passionate in year.
You organize steaming parboil Pois casses a la basquaise super 7 procedure as a consequence 4 so Here you are pull off.
enchiridion of Pois casses a la basquaise
- on hand complaint concoction tincture 250 gr with pois cassés.
- get ready potion flavouring appetite 2 to Poivrons.
- make preparations mix concoction wish 5 or Tranches de jambon de bayonne.
- take the necessary steps complaint zest tincture with Sel.
- Prepare ingredient ingredient feeling or Poivre.
- get everything set mix flavour arousing lust 1 to Oignon.
- gear oneself up ingredient compound delicacy with Huile d'olive.
vade mecum Pois casses a la basquaise faultless
- Couper l'oignon et les poivrons en petits dés et les faire fondre dans l'huile d'olive.
- Couper le jambon de bayonne en petits dés ou morceaux.
- Rincer les pois cassés et les ajouter aux poivrons. saler, poivrer.
- Couvrir d'eau et faire mijoter 1/2 heure jusqu'à ce que les pois cassés soient fondants..
0 comentarios:
Publicar un comentario