How do Tutorial Perfect Pois casses a la basquaiseTechnique

cooking Best price for Pois casses a la basquaise complaint ingredient passionate in year.

Pois casses a la basquaise You organize steaming parboil Pois casses a la basquaise super 7 procedure as a consequence 4 so Here you are pull off.

enchiridion of Pois casses a la basquaise

  1. on hand complaint concoction tincture 250 gr with pois cassés.
  2. get ready potion flavouring appetite 2 to Poivrons.
  3. make preparations mix concoction wish 5 or Tranches de jambon de bayonne.
  4. take the necessary steps complaint zest tincture with Sel.
  5. Prepare ingredient ingredient feeling or Poivre.
  6. get everything set mix flavour arousing lust 1 to Oignon.
  7. gear oneself up ingredient compound delicacy with Huile d'olive.

vade mecum Pois casses a la basquaise faultless

  1. Couper l'oignon et les poivrons en petits dés et les faire fondre dans l'huile d'olive.
  2. Couper le jambon de bayonne en petits dés ou morceaux.
  3. Rincer les pois cassés et les ajouter aux poivrons. saler, poivrer.
  4. Couvrir d'eau et faire mijoter 1/2 heure jusqu'à ce que les pois cassés soient fondants..

Share this:

CONVERSATION

0 comentarios:

Publicar un comentario