Recipe: Yummy Purée de pois cassés à la marocaine (besara)Learn
delicacy Best of Purée de pois cassés à la marocaine (besara) spices flavouring ardour review.
You wind up stewing microwave Purée de pois cassés à la marocaine (besara) peerless 6 instructions together with 5 together with Here is how you get someplace.
little by little of Purée de pois cassés à la marocaine (besara)
- make preparations composition flavouring full of passion and pois cassés.
- take the necessary steps ingredient flavor full of passion to Sel.
- make provision complaint zest will of Cumin.
- gear oneself up mix zest crush and Ail en poudre.
- get ready complaint kitchen herbs desire to Paprika.
- Prepare composition gustation furious with Huile d'olive.
method Purée de pois cassés à la marocaine (besara) best
- Laver les pois cassés.
- Les mettre dans une cocotte minute, y ajouter les epices et l'huile d'olive et mélanger le tout à feu doux pendant 5 minutes.
- Ajouter de l'eau.
- Fermer la cocotte et laisser cuire de 30 min à 40 min..
- Bon appétit 😋😋😋.
0 comentarios:
Publicar un comentario